Apteekki­kosmetiikka - Hattulan Apteekki


Aco - Hattulan Apteekki

Aco

ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. ACO tuotteet sisältävät vain muutamia tarkoin valittuja raaka-aineita, joilla jokaisella on tietty tehtävä tuotteessa, eivätkä ne sisällä tarpeettomia lisäaineita. Tuotteet on kehitetty pohjoismaisia ihotyyppejä varten. ACO sarjasta löytyy tuotteet erilaisille ihotyypeille ja moniin erilaisiin tarpeisiin.


Avene - Hattulan Apteekki

Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.


Favora - Hattulan Apteekki

Favora

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Ilmatiiviit pumppupakkaukset eivät päästä avattuunkaan pakkaukseen epäpuhtauksia, joten säilöntäaineita tarvitaan huomattavasti vähemmän tai ei lainkaan. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä ainesosia. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.


La Roche-Posay - Hattulan Apteekki

La Roche-Posay

La Roche-Posay tekee yhteistyötä yli 25 000 ihotautilääkärin kanssa maailmanlaajuisesti heidän työnsä eri osa-alueilla: ihosta hiuspohjaan ja arpia peittävästä värikosmetiikasta esteettisiin toimenpiteisiin. La Roche-Posay luo uuden sukupolven ihonhoitotuotteita, joiden aktiiviaineena toimii La Roche-Posay -lähdevesi.


Vichy - Hattulan Apteekki

Vichy

Vichy brändin sydän on ainutlaatuinen Vichy Thermal Spa -lähdevesi. Vichy-tuotteiden lähdevesi on peräisin Ranskan Vichyn kaupungista Lucas-lähteen vedestä. Vesi on poikkeuksellisen mineraalipitoista ja se on 100% luonnon raaka-aine. Vichy Thermal Spa- lähdevesi rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Sen tehokkuus on todistettu kliinisin testein.


Idun

Idun

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan.