Hattulan Apteekin palvelut

Lääkevaihto

Tarjoamme apteekissamme lääkärin määräämän lääkkeen tilalle edullisemman valmisteen, mikäli sellainen on saatavilla ja määrätty lääke on vaihtokelpoinen. Vaihtokelpoinen lääke voi olla eri valmistajan valmistama, mutta se sisältää samaa vaikuttavaa lääkeainetta yhtä suuren määrän kuin lääkärin reseptiin kirjoittama valmiste. Vaihtokelpoisen lääkkeen sisältämät apu- ja täyteaineet saattavat poiketa alkuperäislääkkeestä, jolloin esimerkiksi tabletin ulkonäkö voi olla erilainen.

Lääkeneuvonta

Apteekin asiantunteva farmaseuttinen henkilökunta opastaa sinua lääkkeen oikeassa ja tarkoituksenmukaisessa käytössä. Varmistamme aina lääkkeen sopivuuden ja annostuksen sekä tarkastamme mahdolliset haitta- ja yhteisvaikutukset. On kuitenkin tärkeää, että myös asiakas itse tuntee oman lääkityksensä.

E-resepti

E-reseptejä haettaessa, esitäthän Kela-kortin tai lääkärin tulostaman potilasohjeen. Omia e-reseptejä voi tarkastella ja tulostaa kirjautumalla Omakantaan osoitteessa www.kanta.fi.

E-reseptejä voit uusia joko apteekkimme kautta (palvelu on maksullinen) tai Omakanta-palvelussa. Apteekistamme saat myös jäljennöksen potilasohjeesta ulkomaan matkaa varten (palvelu on maksullinen).